گروه سلامت: یک متخصص تغذیه در مورد برخی محصولات و مواد غذایی گفت که پس از ۳۰ سالگی باید از خوردن آنها امتناع ورزید.
دانا لی اسمیت، متخصص تغذیه، اول از همه توصیه میکند از خوردن ماست طعمدار که حاوی مقداری از قند به اندازه یک کاسه بستنی است، خودداری شود. این قاعده در مورد کیکها، مافین...
گروه علمی: کسانی که بیشتر مواقع از غذاهای فست فوتی استفاده می کنند، در معرض خطر نابینایی قرار دارند.
بینایی کالای گرانبهایی است که تا زمانی که کاهش نیابد، قدر آن را نمیدانید. تازهترین یافته محققان نشان میدهد که مصرف نوع خاصی از مواد غذایی که به طور گسترده توسط مردم جهان استفاده ...
گروه سلامت: راهکار گرم کردن مجدد در مورد بعضی خوراکیها نباید انجام شود، زیرا ارزش تغذیهای شان را از دست میدهند و حتی ممکن است ترکیبات مضری پس از گرمکردن دوباره در آنها ایجاد شود.در ادامه این مطلب، به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است دوباره گرم نشوند. این مواد غذایی ...
گروه علمی: محققان اخیرا به این نتیجه رسیدند که اگر بزرگسالان هر روز شیر گاو کم چرب یا بدون چربی بنوشندد، می توانند چهار و نیم سال بیشتر عمر کنند.نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد نوشیدن شیر کم چرب یک درصد یا بدون پیری بیولوژیکی را بیشتر از نوشیدن شیر پرچرب (۲درصد چربی و شیر کامل) کاهش می دهد.
در این ...
گروه علمی: اگر بخواهیم حافظه بلند مدت خودمان را تقویت کنیم، باید برنامه مشخصی برای این کار داشته باشیم. خوراکیهای سرشار از فلاونوئیدها، گروهی از مواد غذایی هستند که در این راه به ما کمک میکنند. فلاونوئیدها نوعی از ترکیبات شیمیایی گیاهی هستند که در مواد غذایی گیاهی یافت میشوند و از ...
گروه سلامت: بیماری فشار خون بالا آنگونه که پزشکان میگویند بیماری مرموز و کم سر و صدایی است. این مشکلِ سلامتی رایج را از آن جهت بیماری "خاموش" مینامند که برای تشخیص توسط یک فرد غیر متخصص، دارای نشانهها و علائم به شدت کمی است. فشار خون بالا دقیقا در همان زمانی که نشانه...
گروه سلامت: انتخاب مواد غذایی نامناسب برای شام نه تنها بر کیفیت خواب تأثیر میگذارد بلکه میتواند باعث رفلاکس یا سایر ناراحتیهای گوارشی نیز بشود.شام از وعدههای غذایی اصلی است که نباید حذف یا به آن بیتوجهی شود، اما انتخاب مواد غذایی نامناسب در این وعده نهتنها بر ...
گروه علمی: مطالعات جدید نشان میدهند که افراد در سنین بالا برای سلامت قلب خود باید از خوردن غذاهای چرب پرهیز کنند. افراد پس از رسیدن به ۵۰ سالگی باید بیشتر از قلب خود مراقبت کنند. این به دلیل آن است که نارسایی قلبی علت اصلی بستری شدن در بیمارستان برای بزرگسالان بالای ۶۵ سال است.طبق گفته انجمن ...
گروه علمی:مطالعات جدید نشان میدهند که افراد در سنین بالا برای سلامت قلب خود باید از خوردن غذاهای چرب پرهیز کنند.افراد پس از رسیدن به سن ۵۰ سالگی باید بیشتر از قلب خود مراقبت کنند. این به دلیل آن است که نارسایی قلبی علت اصلی بستری شدن در بیمارستان برای بزرگسالان بالای ۶۵ سال است.
...
گروه علمی: غذاهایی که مصرف میکنیم میتوانند تاثیر مستقیمی بر الگوی خواب و کنترل رویاهایی که میبینیم داشته باشند. اگر عادت دارید قبل از خواب از میان وعدههای مختلف استفاده کنید، خوب است که نکات زیر را در مورد ده غذایی که میتوانند بر کیفیت خواب شما اثرگذار باشند، مورد توجه ...
گروه سلامت: برخی خوراکیها میتوانند سلامتی شما را در برابر بسیاری از بیماریها تضمین کنند.پزشکان و متخصصان مختلف نظرات متفاوتی راجع به تضمین سلامتی با استفاده از خوراکیهایی که میخوریم دارند؛ اما بسیاری از آنها بر ۵ خوراکی که تضمینی بسیار قوی برای این موضوع هستند، اتفاق ...
گروه علمی: آگاهی از فواید دانههای مغذی شاید باعث شود که بیش از پیش به مصرف آنها روی آورید. انواع مختلف دانهها سرشار از پروتئین، فیبر، آهن، ویتامینها و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند.در این مطلب سعی شده است فواید چند دانه خوراکی را بهتر است آنها را در رژیم غذایی ...
گروه علمی: غذایی که میخورید بر روی بدن شما تأثیر میگذارد. هنگامی که درجه حرارت محیط در فصل سرما کاهش مییابد، مصرف برخی مواد غذایی میتواند به افزایش درجه حرارت بدن کمک کند تا احساس گرما کنید. به طور کلی، غذاهایی که هضم آنها بیشتر طول میکشد، میتوانند به افزایش ...
گروه علمی:بسیاری از مطالعات اخیر نشان داده است که این روزها حتی کودکان در حدود هشت سالگی نیز ممکن است به عارضههایی چون کلسترول بالا و چربی خون بالا مبتلا شوند که در نهایت عروق را مسدود میکنند. کارشناسان سلامت در این رابطه تاکید دارند که افزایش مصرف برخی از خوراکیها و غذاهای ناسالم ...
گروه علمی: مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: الگوی غذایی مناسب، یعنی الگویی که در آن مصرف قند، نمک و چربی کم باشد. دکتر زهرا عبداللهی گفت: مصرف زیاد مواد قندی همانند نوشابهها و شیرینیها میتواند سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود؛ بنابراین، باید از مصرف زیاد و بی رویه مواد ...
گروه علمی: ترکیب ابتدایی موجود در گیاهان موسوم به «فتیوها» میتوانند از بدن ما مراقبت کرده و با بیماریهایی همچون سرطان مقابله کنند؛ سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با فعالیت به عنوان آنتی اکسیدانها به سلامت قلب نیز کمک کنند.واژه فیتوکمیکالها به مواد مغذیای اطلاق ...
گروه علمی: یک راه حل خوشمزه برای جلوگیری از ابتلا به دیابت، افزایش وزن، درد مفاصل و دیگر بیماری مرتبط با سن وجود دارد: تغییر سبک رژیم غذایی.کلسترول بالا یکی از عوارض مرتبط با سن است که دستورالعملهای خاص غذایی برای افراد ۴۵ سال به بالا و جهت جلوگیری از ابتلا به آن پیشنهاد شده است:
مصرف ماهی...
گروه سلامت: پیاز خواص بسیار زیادی دارد و مصرف آن در افراد سالمند می تواند بسیار مفید واقع شود.پیاز غنی از مواد مغذی است، به این معنی که کالری کمی دارد، اما سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. این سبزی همچنین دارای ویتامین C زیادی است که در تنظیم سلامت سیستم ایمنی بدن، تولید کلاژن، ترمیم بافت، جذب آهن ...
گروه سلامت: خام گیاه خواری شاید دارای ارزش غذایی باشد، اما سبزیهایی هم وجود دارد که پختن آنها، باعث افزایش ارزش غذاییشان میشود.برای پخت اکثر سبزیجات، توصیهها بر این است که آنها را بخارپز یا با چربیهایی مانند روغن کتان، روغن زیتون و ... طبخ کنید. اضافه کردن چربی...